avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mama romanca tatal arab
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mama romanca tatal arab

buna ziua am o problema foarte mare eu sunt romanca si sunt maritata cu cetatean arab avem o fetita de un an si eu saptamana viitoare trebuie sa ma duc in romania noi locuim in italia fata este nascuta aici are certificat italian si permis de sedere sotul meu nu are nevoie de viza pentru ca are cara sogiorno care dureaza 5 anii dar eu ma duc singura cu fata miau spus ca trebui sa ii fac viza dar ea este trecuta cu sotul in pasaport ,pot as vin cu declaratia facuta la notar ca este de acord sa o iau cu mine va multumesc frumos:):)
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 23:50, 6 Mai 2010
trebuie sa i faceti pasaport separat nu merge altfel
De acord cu colegul meu, ii faceti pasaport minorei si luati si declaratia tatalui !
am vorbit cu un comisar din romania mia spus ca trebuie sa merg la notar pentru ca fata are documente italiane si italia ii in europa
Mergeti la Consulatul sau ambasada Romaniei din Italia
si acolo veti obtine toate informatiile necesare
si vi se vor aduce la cunostinta toate formalitatile
si documentele pe care trebuie sa le aveti.
daca iese cu pasport italian aveti nevoie de procura la iesire din italia. daca iese cu pasaport romanesc, aveti nevoie de procura pt iesire din romania la intoarcere
pt ce anume ziceati ca va trebuie viza? copilul ce cetatenie are?

Alte discuții în legătură

Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)
Călătorie minor român cu carte de identitate italiană Antonia.n Nety Antonia.n Nety Buna seara! Am o fetiță de doi ani,nascuta în Italia! Aș dori să plec in Romania cu ea cat mai repede,adica în două săptămâni și am înțeles că am ... (vezi toată discuția)
Procura unui minor feliciaiva feliciaiva Buna seara tuturor,as vrea sa stiu daca as da procura sorei fostului concubin(nu suntem casatoriti),cu care am o fiica de sase anisori pentru a veni in vacanta ... (vezi toată discuția)