avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL cu sediul in Romania - prestari servicii in Italia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL cu sediul in Romania - prestari servicii in Italia

buna ziua..am primit tot felul de raspunsuri...dar nici unul care sa ma poata convinge,,,ce trebuie sa faca o firma.srl.cu sediul in romania,,..pentru a face prestari servici in italia..multumesc..
Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2010
ronyn72, utilizator
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 19:46, 6 Mai 2010
Pai intrebarea asta ar trebui sa o puneti pe un forum de gen din Italia, de regula legislatia difera. Parerea mea este ca va trebui sa va deschideti acolo o filiala sau sucursala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl cu sediu in romania DANA49 DANA49 AM O FIRMA IN ROMANIA,POT SA-MI FAC UN SEDIU LUCRATIV IN ITALIA?CUM SE PROCEDEAZA?MULTUMESC ANTICIPAT:love: (vezi toată discuția)
Schimbarea sediului social central mycleff84 mycleff84 am o firma in italia si vreau sa schimb sediul central in romania. de mentionat ca nu am cetatenie romana ci doar italiana. exista multe persoane care fac ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)