avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... pot face voluntariat in criminalistica?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

pot face voluntariat in criminalistica?

Buna tuturor! As vrea sa stiu daca este posibil voluntariatul in Politie la sectia Criminalistica!? Si daca, in cazul in care as dori sa fac practica de specialitate (ceruta in planul de invatamant) tot in cadrul Politiei, aceeasi sectie, as putea depune o cerere? Mentionez ca sunt studenta la Drept, iar dupa terminarea facultatii ma voi inscrie la master in Criminalistica! Astept un raspuns, va rog! Va multumesc, o seara placuta!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:18, 8 Mai 2010
Raspunsul este negativ. Acesta se datoreaza informatiilor si caracterului nepublic al lucrarilor , analizelor si cercetarilor, care se desfasoara in cadrul acestor servicii/birouri specializate. Practica pot face numai studentii la Academia de politie AI Cuza.
Succes!
Dar, incercarea moarte n-are :) ... depuneti o solicitare in acest sens la comandantul sectiei de politie la care doriti sa faceti practica si veti vedea ce raspuns vi se va da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Psiholog criminalist!? Adeleidis Adeleidis Buna ziua tuturor. Am si eu o nelamurire. Cum trebuie sa procedez exact pentru a deveni psiholog criminalist? Trebuie sa termin Facultatea de Drept ... (vezi toată discuția)
Metodele grafoscopice de determinare a vechimii unui inscris avmarin avmarin cum se determina practic vechimea unui inscris 1-2 ani cu metode stiintifice ? ce marje de eroare are o astel de determinare ? (vezi toată discuția)
Master criminalistica Andreeabd2 Andreeabd2 Buna ziua.Anul acesta termin clasa a 12a...si pentru a-mi continua studiile...m-am gandit la o facultate de drept.Am auzit ca dupa terminarea facultatii de ... (vezi toată discuția)