avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... eroare materiala in releveu apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eroare materiala in releveu apartament

Buna ziua,

Am nevoie de un sfat in ce priveste urmatoarea situatie: sunt pe punctul de a incheia un antecontract de vanzare cumparare pt un apartament, insa am observat o diferenta intre suprafata utila a apartamentului mentionta in actul de proprietate (contract de v-c) si suprafata din releveul apartamentului (s-a intoocmit cadastrul de curand), si anume s-a omis calculul si mentionarea suprafetei unui hol, de unde rezulta o diferenta de 0,8m.

Astfel, in antecontract se va mentiona suprafata utila a apartamentului din actul de proprietate si obligatia proprietarului ca pana la incheirea tranzactiei sa indrepte eroarea aparuta in releveu? Sau care este solutia pe care o recomandati?

Multumesc,

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:29, 7 Mai 2010
da, aia este cea mai buna solutie si in opinia mea..sa nu aveti dupa aceea probleme la intabularea actului dvs care va cuprinde suprafata asa cum este corect trecuta in contract
In conformitate cu disp L nr 7/1996,republicata in 2006,sesizati oficial OCPI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru gresit!!!!!!!!!! Sanda Oana Sanda Oana Buna ziua! as avea nevoie de un raspuns cat mai urgent. Tocmai am semnat un antecontract pt un apartament cumparat prin programul prima casa, pentru care am ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara - rubrici necompletate Cmihai7 Cmihai7 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament - am cerut nr carte funciara si nr cadasatral (am vazut ca este acelasi). Am intrat pe site-ul ANCPI pentru un ... (vezi toată discuția)
Erori in documentatia cadastrala liliana69 liliana69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca exista definite undeva erorile maxime acceptate pentru masuratorile efectuate de persoanele autorizate pentru intocmirea ... (vezi toată discuția)