avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cate joburi pot detine?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cate joburi pot detine?

buna ziua! am o mare rugaminte la dumneavoastra! sunt angajata ca bugetar cu norma intreaga (8 ore/zi - 5 zile /saptamana)
vreau sa stiu daca ma pot angaja cu contract la o firma particulara si in ce conditii.
nu as vrea sa-mi creez probleme.
ce mi s-ar retine din salariul de la firma particulara, doar impozitul, nu?
va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dvs!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 7 Mai 2010
daca sunteti functionar public nu puteti lucra la o firma particulara.. daca sunteti personal contractual nu ar fi probleme..

Si pentru salariul incasat de la firma particulara veti achita toate contributiile salariale aferente, nu doar impozitul.
olgutamadalina a scris:

buna ziua! am o mare rugaminte la dumneavoastra! sunt angajata ca bugetar cu norma intreaga (8 ore/zi - 5 zile /saptamana)
vreau sa stiu daca ma pot angaja cu contract la o firma particulara si in ce conditii.
nu as vrea sa-mi creez probleme.
va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dvs!

Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe funcţii, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.
Fac excepţie de la aceasta regula, situaţiile în care prin lege sunt prevăzute incompatibilităţi pentru cumulul unor funcţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bugetar pot lucra peste program cu contract de munca cu timp partial mirela.onciu mirela.onciu Sunt bugetar si as dori sa ajut sotia in I.I. pe care o detine. Ma poate angaja, sau pot colabora, in ce conditii? Ce trebuie sa fac in acest sens ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii alexandru.jolobai alexandru.jolobai Bună ziua, o rugăminte pentru a mă ajuta în clarificarea unei situaţii. Sunt angajat cu normă întreagă la şcoală(titular prin concurs). Am obţinut, ... (vezi toată discuția)
Contract de munca mikiii mikiii Bun ziua, am si eu mai multe nelamuriri. Momentan nu detin contract de munca, urmeaza sa il inchei in luna septembrie. Insa sunt nelamurita...pot avea 2 ... (vezi toată discuția)