avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Legislatie spaniola
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Legislatie spaniola

Daca mi-am pierdut D.N.I.-ul, ce se poate face?
Respectiv se mai poate recupera?
Imi ramane vechimea -timpul petrecut in spania fara intrerupere- ?
Cel mai recent răspuns: moto72 , utilizator 23:25, 8 Mai 2010
D.N.I. nu se mai elibereaza cetatenilor comunitari de vreo 3 ani!
Toti comunitarii au acea "foaie" de culoare verde ( unde scrie daca ai sau nu drept de lucru) si se legitimeaza cu pasaportul , respectiv buletinul romanesc.

Daca dvs. inca mai aveti (nu am mai auzit cazuri) nu va faceti probleme si mergeti la politie.Declarati pierderea si in cateva zile se rezolva.
Cat despre vechime fara intrerupere nu are nimic de-a face cu pierderea respectivului document.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport/buletin raduaw raduaw Buna,momentan am PASAPORT cu domiciliul in GERMANIA,buletinul am renuntat la el cand mi-am facut acest Pasaport cu o hartie de la primarie din Germania ca am ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut, zbor avion? AugustinB AugustinB Bună ziua! Sunt in Germania, cetățean român, mi-am pierdut buletinul, l-am declarat la poliție, am zbor dus intors. As dori sa stiu daca pot trece cu ... (vezi toată discuția)
Acte pierdute, refacere din strainatate Muraras_1 Muraras_1 Prima data vreau sa doresc tuturor un An nou fericit si multa sanatate. Problema mea este urmatoarea: nu mai am nici un act care sa dovedeasca identitatea ... (vezi toată discuția)