avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buletin pierdut, zbor avion?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buletin pierdut, zbor avion?

Bună ziua! Sunt in Germania, cetățean român, mi-am pierdut buletinul, l-am declarat la poliție, am zbor dus intors. As dori sa stiu daca pot trece cu avionul din Germania in Romania fara buletin? Am CNPul si Seria si certificatul de naștere, permis de conducere românesc (cu poza) , carte de santate din germania (cu poza), carduri de banca din Germania. Anul acesta am mai pățit ceva asemănător cu buletinul find expirat dar mau lăsat sa trec. La întoarcere nu se mai poate am înțeles eu. Ma poate ajuta cineva? Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2019
AugustinB, utilizator
Cel mai recent răspuns: AugustinB , utilizator 15:30, 18 Octombrie 2019
Poate va ajuta link-ul atasat
[ link extern ]
Mulțumesc, in legatura cu procedurile de la consulat, procura, titlul de călătorie sunt deja înștiințat.Ma gândesc ca poate daca ma prezint cu documentele spuse mai sus as putea dovedii exista persoanei mele in societate fara prezenta buletinului
elenazan a scris:

Poate va ajuta link-ul atasat
[ link extern ]

Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2019
AugustinB, utilizator
Greu de crezut mergeți la consulat.
Sa rezolvat oameni buni,când aveti buletinul pierdut într-o țară din UE il anunțati la politia țări străine unde traiti saubsunteti ca si pierdut l, veți primi o foaie, cu acea foaie trebuie mers la politiia aeroportului unde aveti zborul respectiv, înaintea zborului cu 1 ora 2, 3 cat sa rezolvati treaba, de la politia aeroportului veți primi alta foaie cu care aveti dreptul sa luați avionul catre romania. ASTA E VALABIL DOAR CAND VREI SA MERGI DINTR-O ȚARĂ STRĂINĂ IN ȚARA NATALĂ SI E VALABIL DOAR PENTRU MERSUL CĂTRE ȚARA NATALA, ÎNAPOI IN STRĂINĂTATE TIE PERMIS DOAR CU UN BULETIN SAU PAȘAPORT NOU SAU VALABIL. Toate cele bune si aveți grija cu actele, eu cam le-am pierdut dar mereu există o cale. (P. S. LA MINE A FOST GERMANIA)
Sa rezolvat oameni buni,când aveti buletinul pierdut într-o țară din UE il anunțati la politia țări străine unde traiti saubsunteti ca si pierdut l, veți primi o foaie, cu acea foaie trebuie mers la politiia aeroportului unde aveti zborul respectiv, înaintea zborului cu 1 ora 2, 3 cat sa rezolvati treaba, de la politia aeroportului veți primi alta foaie cu care aveti dreptul sa luați avionul catre romania. ASTA E VALABIL DOAR CAND VREI SA MERGI DINTR-O ȚARĂ STRĂINĂ IN ȚARA NATALĂ SI E VALABIL DOAR PENTRU MERSUL CĂTRE ȚARA NATALA, ÎNAPOI IN STRĂINĂTATE TIE PERMIS DOAR CU UN BULETIN SAU PAȘAPORT NOU SAU VALABIL. Toate cele bune si aveți grija cu actele, eu cam le-am pierdut dar mereu există o cale. (P. S. LA MINE A FOST GERMANIA)

Alte discuții în legătură

Procurã pentru minor pentru ieºirea din þarã fãrã însoþitor sztancs sztancs Buna ziua! am si eu mai multe nelamuriri poate ma ajuta cineva :) Momentan sunt in Germania,am facut o rezervare de bilet de avion pt fica mea de 10 ani cu ... (vezi toată discuția)
Buletinul si pasaportul sunt expirate, locuiesc la londra si am vacanta planificata pentru turcia in iunie camdelasator camdelasator Am planificat o vacanta in Turcia inca de anul trecut, deja este platita. Eram constient ca imi expira actele de calatorie dar am aplicat pentru cetatenie ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut in olanda -ce se face in aceasta situatie??? Denisse Pop Denisse Pop Buna seara!sotul meu locuieste si lucreaza in Olanda,eu momentan sunt in Romania, si-a pierdut buletinul si pasaport nu are.ce poate face in acest caz?isi ... (vezi toată discuția)