Buna ziua,
In 2008 am incheiat un antecontract pentru cumpararea unui apartament care trebuia sa imi fie predat in aprilie 2009, am platit integral in 4 transe, in prezent blocul este finalizat in proportie de 85-90 % ( concluzia lichidatorului ), in ianuarie 2010 costructorul si-a cerut insolventa pt reorganizare care initial i-a fost respinsa de judecatorul sindic, in noiembrie 2009 am primit o notificare de la o banca care ne anunta ca terenul impreuna cu tot proiectul imobiliar este girat catre ei pentru un credit de 1.500.000 eur, in notificare era si un cont bancar denumit de ei subcontul proiectului pentru cei care mai trebuiau sa dea banii constructorului, eu am platit integral in acel cont, ne mai informau ca vor ridica ipoteca pentru fiecare unitate locativa doar dupa plata integrala a apartamentului.
Din calculele mele banca isi poate recupera bani di apartamentele care mai sunt de vanzare si diferentele pe care le mai au de achitat unii cumparatorii.
Sunt disperat! Pot pierde apartamentul ???
Se poate ridica ipoteca in starea in care se afla apartamentul meu ( fara utilitati
Daca e platit integral se poate ridica ipoteca, mergeti la banca si faceti o cerere in acest sens.
Nu are relevanta nu e bransat imobilul cumparat la utilitati, decat din prisma faptului ca e nefunctional. Puteti sa-l brasati dvs pe cheltuiala proprie
Credit ipotecar banca
emil_s
Buna,
As avea nevoie de cateva sfaturi pentru a sti in continuare ce am de facut.
In scumpa noastra tara s a ajuns sa ai nevoie de avocat sau sa angajezi ... (vezi toată discuția)