avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AJJUTOOOR , ref concediu paternal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AJJUTOOOR , ref concediu paternal

Ma intereseaza daca ma puteti ajuta de urgenta !!!!!!!!!!!!!!!!! Am un angajat care doreste sa intre in concediu pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani a doua zi dupa nasterea copilului . Sotia nu lucreza. In acest caz tatal poate sa intre a doua zi in CIC sau trebuie sa treaca 42 de zile pentru a intra in CIC . Va rog daca puteti sa ma ajutati , sunt intr-un impas si nu stiu ce rtaspuns sa ii dau angajatului.
Cel mai recent răspuns: julien_slbz , utilizator 16:13, 19 Martie 2007
ar fi bine sa cititi OUG 148/2005 si OUG 158/2005....veti gasi raspunsuri la problemele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajjutooor , ref concediu paternal gheorghita gheorghita Ma intereseaza daca ma puteti ajuta de urgenta !!!!!!!!!!!!!!!!! Am un angajat care doreste sa intre in concediu pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani a ... (vezi toată discuția)
Ajjutooor , ref concediu paternal gheorghita gheorghita Ma intereseaza daca ma puteti ajuta de urgenta !!!!!!!!!!!!!!!!! Am un angajat care doreste sa intre in concediu pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani a ... (vezi toată discuția)