avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua.am o mare problema.acum 2 ani am facut un imprumut la cetelem doar cu buletinul si adeverinta de la firma la care lucram.pt k firma respectiva a dat faliment am ramas fara loc de munca si nu am mai avut cum sa-mi platesc ratele.acum 2 zile am primit o scrisoare prin care sunt amenintat cu executarea silita doar k eu nu am acte pe casa si nici bunuri in posesie.ce o sa se intample?va rog frumos rasp.
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 10:17, 8 Mai 2010
Creditul dvs poate fi cesionat recuperatorului care se subroga in drepturile unitatii si devine noul dvs creditor
Acesta va desfasura procedura legala de recuperare inclusiv executarea silita
Daca nu detineti bunuri in evidenta,conturi bancare se va dispune poprire pe salariu pana la concurenta debitului restant
pai lucrez la ,,negru'' deocamdata pt k altceva nu mi-am gasit de lucru pana acum.daca nu are ce sa recupereze ce se va intampla?
nimic. vor starui o vreme, poate va angajati, poate cumparati un bun de valoare, sau va pica o mostenire. daca nu reusesc, in final vor renunta
Perioada de staruinta poate dura ani buni,daca recuperatorul are interes in recuperare credit
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2010
ynocentta, utilizator
Probleme am si eu cu aceasta societate nonbancara.Pentru cardul de credit au
dobanzi si comisioane dupa bunul plac....,iar daca le ceri detalii nu -ti ofera!!!
Nu am semnat nici un contract pentru acel card in care sa fie stipulate:dobanzi,
comisioane,etc,,,,,,Ce pot face???

Alte discuții în legătură

Datorie banca stefcriss2002 stefcriss2002 am o datorie de 2600 ron la cardul de credit cetelem.....as vrea sa stiu care este cel mai rau lucru care mi se poate intampla dc nu platesc datoria....... ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin proprire danarr danarr am un credit la banca,am platit lunar rata,dar in ultimele luni am depus o suma mai mica decat rata.Azi am fost sunata de la servici si mi s-a spus ca au ... (vezi toată discuția)
Cand se prescriu executarile silite? dcc86 dcc86 Buna ziua, In anul 2006 am luat un credit de 9800 de euro si un card de credit de 4900 de lei. In anul 2008 in luna iulie am ramas fara loc de munca si in ... (vezi toată discuția)