avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită datorii la banci
Discuție deschisă în Executare silită

datorii la banci

Neplata unui credit duce la masuri impotriva debitorului. Dar ce se intampla cand acesta nu are surse de venit si nici garantii suficiente...? va intreb pentru ca am un copil cu handicap grav 1 si inca un baietel de 4 ani si am ajuns sa numai imi pot permite sa platesc datoriile la banca acestea fiind in valoare de 100 de milioane vechi. Iar acum mi-au venit niste instiintari de executare silita , mentionez k nu am nici un fel de bun material p care sa mi-l ia. astept rasp urgent pt ca nu stiu ce sa mai fac. multumesc
Cel mai recent răspuns: flaviutzza , utilizator 18:56, 20 Februarie 2011
aveti posibilitatea sa faceti contestatie la executare. chiar daca nu aveti bunuri va pot face poprire pe salariu.
problema se pune in felul urmator;chiar daca in prezent dvs nu detineti nici un bun mobil(pana la proba contrarie) sau imobil, in cazul in care a-ti antamat un credit bancar si nu a-ti respectat clauzele contractuale, se ajunge intr-un final la executare silita.
executarea silita nu vizeaza doar bunurile prezente,dar si cele viitoare;
de asemenea, dc lucrati, se va dispune inclusiv poprire pe salar.Desigur, in curand veti fi sunat zilnic,etc...de catre societatea care cu siguranta a cumparat de la banca creditul dvs
Dar imi pot face poprire pe salariu chiar si in cazul in care este doar un singur venit in familia noastra si acela de 8 milioane vechi acestia provenind din banii de indemnizatia de handicap al fetitei mele si al meu de insotitor??
doar pe salariul dvs se poate pune poprire, nu si pe indemnizatie
se poate pune poprire chiar daca acest salariu este primit in urma ingrijirii unei persoane cu handicap grav1? au voie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ionel as ionel as buna ziua.am o mare problema.acum 2 ani am facut un imprumut la cetelem doar cu buletinul si adeverinta de la firma la care lucram.pt k firma respectiva a dat ... (vezi toată discuția)
Este abuz sau nu? sept_mihaela sept_mihaela am poprire pe salariu 1|3 ,pe care societatea o livreaza lunar in contul executorului,de ce acum mi sss-au blocat si conturile?nu mai inteleg nimic,puteti dv ... (vezi toată discuția)
Datorie banca stefcriss2002 stefcriss2002 am o datorie de 2600 ron la cardul de credit cetelem.....as vrea sa stiu care este cel mai rau lucru care mi se poate intampla dc nu platesc datoria....... ... (vezi toată discuția)