avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum poti divorta daca nu te afli in tara?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum poti divorta daca nu te afli in tara?

Mama se afla in Portugalia de circa un an unde lucreaza dar doreste sa isi faca rezidenta si celelalte hartii pt a lucra legal. ea doreste sa divorteze de tata ,care este alcoolist si desi lucreaza, toti banii se duc pe bautura. Cum poate divorta fara sa mai vina in tara? precizez ca nu au nici un bun de impartit deoarece casa unde au adresa ,este a mea,nu au copii minori, in schimb au datorii la banci.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:41, 7 Mai 2010
Mama dvs.trebuieste sa ia legatura cu un avocat din Romania,caruia sa ii dea mandat de reprezentare,iar acesta o va sustine ,in instanta,intr-o viitoare actiune de divort.

N.B.
Tatal dvs,ati vrut sa scrieti ca este "alcoolic".pentru ca "alcoolisti"nu exista decat in "imaginatia" cartierului
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2010
Radu Gabrian, Mediator
sa dea mandat special la un avocat sa se ocupe de divort.Succes!
Mama dvs are posibilitatea sa contacteze avocat ,sa incheie mandat de reprezentare in cauza de divort
mama poate mandata un avocat, dupa ce obtine drept de rezidenta
Ppentru ca un avocat sa o poata reprezenta legal trebuie sa aiba rezidenta in Portugalia.

Alte discuții în legătură

Permis romanesc suspendat in italia ContSters148993 ContSters148993 am permisul romanesc suspendat in italia ptr conducere sub influenta bauturilor alcoolice si as dori sa stiu daca am voie sa circul pe teritoriul Romaniei ... (vezi toată discuția)
Discriminare sot truevio truevio Am asistat o multime de soti in dosare de divort cu minori. De fiecare data cand sotul(barbatul) doreste incredintarea minorului sunt trista. Nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Acuzatii la divort maria8888 maria8888 Buna ziua! vreau sa discutam o situatie mai delicata.... sot sotie casatoriti de 5 ani, copil minor de 4 ani...in urma neintelegerilor si viciilor se hotarasc ... (vezi toată discuția)