Mama se afla in Portugalia de circa un an unde lucreaza dar doreste sa isi faca rezidenta si celelalte hartii pt a lucra legal. ea doreste sa divorteze de tata ,care este alcoolist si desi lucreaza, toti banii se duc pe bautura. Cum poate divorta fara sa mai vina in tara? precizez ca nu au nici un bun de impartit deoarece casa unde au adresa ,este a mea,nu au copii minori, in schimb au datorii la banci.
Mama dvs.trebuieste sa ia legatura cu un avocat din Romania,caruia sa ii dea mandat de reprezentare,iar acesta o va sustine ,in instanta,intr-o viitoare actiune de divort.
N.B.
Tatal dvs,ati vrut sa scrieti ca este "alcoolic".pentru ca "alcoolisti"nu exista decat in "imaginatia" cartierului
Discriminare sot
truevio
Am asistat o multime de soti in dosare de divort cu minori. De fiecare data cand sotul(barbatul) doreste incredintarea minorului sunt trista. Nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Acuzatii la divort
maria8888
Buna ziua! vreau sa discutam o situatie mai delicata....
sot sotie casatoriti de 5 ani, copil minor de 4 ani...in urma neintelegerilor si viciilor se hotarasc ... (vezi toată discuția)