avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amendã staționare fãrã bilet în parcare cu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amendã staționare fãrã bilet în parcare cu platã

Bună ziua,

Situația stă în felul următor: mașina pe care am parcat-o undeva în centrul orașului Cluj-Napoca, am primit 100 ron amendă. Totuși proprietarul mașinii, conform talonului, nu sunt eu, acesta fiind dintr-un alt municipiu.

Ce i se poate întâmpla în cazul în care nu achit acea amendă proprietarului mașinii.

Mulțumesc!

sebastianH
Cel mai recent răspuns: sebastianflaviu , utilizator 11:17, 8 Mai 2010
Exista posibilitatea ca proprietarul auto,sa se trezeasca cu informarea ca are obligatia sa presteze zile munca in folosul comunitatii
Chiar dacă este vorba de un locuitor al unui alt municipiu?

Există vreo modalitate de colaborare între cele două Consilii Locale?

Mulțumesc!
Nu exista legal prevazut ,modalitatea invocata de dvs
Cu alte cuvinte, deci, nu poate Consiliul Local Cluj-Napoca să-l oblige pe proprietarul domiciliat într-un alt municipiu să plătească?

Aș avea nevoie de un răspuns sigur și, eventual, argumentat cu prevederi legale, dacă este posibil.

Mulțumesc!
Nu poate consiliul local mentionat sa-l oblige pe proprietarul auto domiciliat intr-un alt municipiu sa platesaca ,pentru un motiv foarte simplu,,si anume ca PV de contraventie a fost incheiat si contine numele si datele dvs de identitate .

Alte discuții în legătură

Amenda pentru parcare neregulamentara, caz neadevarat DMLaura DMLaura Buna ziua, Am urmatoarea problema: am primit in Decembrie proces verbal de constatare a contraventiei pentru parcare neregulamentara in municipiul Cluj ... (vezi toată discuția)
Proces verbal întocmit fără legitimare Andreialexandru123 Andreialexandru123 Bună ziua. Va rog mult sa ma ajutați/sa ma lamuriti/îndrumați. Am parcat în data de 04.03 ( fără sa fiu atent ) intr-un \"stand de taxi\". Ca ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera andreeabeciu andreeabeciu Autovehiculul oprit de agentii de politie apartine unei persoane juridice. Contraventiile semnalate au fost depasirea vitezei legale si defectiuni la sistemul ... (vezi toată discuția)