buna seara! de unde se poate obtine o situatie juridica reala a unui teren din municipiul bucuresti? la directia evidenta proprietatii nu exista decat o evidenta cadastrala din anul 1986 intocmita pe baza declarativa, total in afara realitatii de atunci si de acum. multumesc!
primul pas ar fi sa cereti un istoric de rol fiscal pt imobilul cu pricina sa verificati daca ce este in arhiva finantelor corespunde cu declaratiile din 1986.....s-ar putea sa aveti surprize mari. daca totusi datele corespund...cei de la finante au si copii ale actelor in baza carora au deschis rolul fiscal, acte care cuprind amanunte semnificative.
vreau sa concesionez pentru autorizatie constructie reamenajare si extindere imobil.am inteles ca terenurile proprietate privata a statului pot fi concesionate pentru extinderea constuctiei.locuinta mea nu este achizitionata in baza legii 112 dar alaturi este o curte vecina cu peretele meu care a fost nationalizata.
Uzucapiune
titeaca
Care este procedura sa obtin un act de proprietate, daca detin un imobil inscris pe rol la primarie din anul 1970 si unul din 1980?
Mentionez ca timp de peste ... (vezi toată discuția)