avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am un apartament ipotecat la banca .in decembrie 2009 am primit acasa o instiintare precum ca am fost preluat de o firma de asigurari.stiti cumva in cat timp se face executarea ?va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 10:21, 8 Mai 2010
Nu exista un termen strict in care sa fie inceputa procedura , depinde de executor...ideea e ca nu vor astepta sa se prescrie datoria ...:closedtopic:
au interes si cu siguranta cat mai repede
Nu prea inteleg ce cauta firma de asigurari aici, doar daca aceasta firma a cumparat practic creanta d-voastra catre banca. Nu exista un termen in care sa inceapa procedura de executare, dar cu siguranta creditorul va incerca recuperarea datoriei cat mai repede. Daca exista si ipoteca sigur nu vor lasa sa se implinesca termenul de prescriptie de trei ani. Oricum din cate inteleg creditul este din 2009 asa ca...mai este mult...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)
Calcul prescriptie datorie doraly10 doraly10 Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns.Am un credit luat la Cec in 2008.Perioada de rambursare era pe 10 ani, 2008-2018 .Am platit o perioada, ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit bancar cu ipoteca dragosverban dragosverban Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca pot invoca prescriptia datoriei la banca daca nu am mai platit un credit cu ipoteca(apartament) in urmatoarele conditii ... (vezi toată discuția)