avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pot circula cu o masina inmatriculata in Germania?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pot circula cu o masina inmatriculata in Germania?

As dori sa va intreb si eu daca am dreptul de a circula cu o masina inmatriculata in Germania? Masina este inmatriculata pe numele cetateanului neamt inca din 2007 cand am luat-o si tot de atunci detin si procura pentru folosire, dar problema este ca am fost oprit de politie si mi s-a spus ca nu am dreptul de a m-ai conduce masina aceasta in Romania pentru ca au trecut cele 90 zile de la intrarea in tara si procura nu mai este valabila spunindu-mi ca eu savirsesc o infractiune. Ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri pentru ca nu stiu ce sa cred. Multumesc
s-a mai discutat acest subiect, cautati va rog pe forum la discutii referitoare la codul rutier, veti gasi detalii lamuritoare. :)
Este situatie identica cu mult mediatizata problema a auto achizitionate din Bulgaria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)
Vanatoarea abuziva a masinilor "bulgaresti" de catre politia rutiera inceputa din 18 ianuarie motorcod motorcod Din data de 18 ianuarie, o ordonanta interna a politiei rutiere s-a dat catre agenti pentru a "vana" orice vehicol cu numere de bulgaria ce circula pe ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto alpyne alpyne m-am gandit sa pun aceasta intrebare gandindu-ma ca e mai sigur sa fiu 100%sigur decat sa fac o greseala.subiectul.vreau sa cumpar un auto inmatriculat in ... (vezi toată discuția)