avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere aferenta dosarului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere aferenta dosarului

Am dat in judecata o firma pt neplata salarului. Am prima infatisare la sf lui mai. Daca pe data de 17 mai (cand ar trebui sa-mi vireze salarul pe aprilie) firma nu imi plateste salarul eu trebuie sa fac o alta cerere aferenta la dosarul existent, nu....?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:17, 8 Mai 2010
Multumesc pt raspunsuri. Eu am formulat deja cererea si am depus o la tribunal. Asa cum am spus, am prima infatisare la sf lui mai.
Eu intrebam de cererea aferenta la dosarul deja existent, in legatura cu salarul pt luna aprilie care oficial trebuie sa-mi fie virat pe 17 mai. (dar care nu o sa l primesc, bineinteles....)

Multumesc.
Uitati un model de Cerere de completare sau de modificare a cererii de chemare în judecata
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract - l poate o copie necertificata sa fie proba? radu_mc radu_mc Poate o copie necertificata a unui contract sa fie considerata ca proba (cu inscrisuri) in instanta, in lipsa vreunui original? poate fi contestata acea proba ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa comuna alia77 alia77 Daca am picat de acord cu sotul pentru un divort din culpa comuna mai este necesar sa aduc ca proba certificatul medico-legal sau un martor ? Se poate fara ? ... (vezi toată discuția)
Inscris cf cu orig pt comunicare dumitru2000 dumitru2000 Este obligatorie conformarea cu originalul a inscrusirillor ptr. comunicare catre partea adversa sau este suficient ca doar exemplarul catre instanta sa fie cf ... (vezi toată discuția)