avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drept somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drept somaj

Am 25 ani vechime in munca structurata astfel:
-23 de ani neintrerupti, la aceeasi firma, prin intrarea in lichidare judiciara a firmei, am fost trimisa in somaj;
-1 an somaj;
-din 15 septembrie am intrat in invatamant cu contract pe perioada determinata pana in 15 iunie (9 luni)
Din 15 iunie mai am dreptul la somaj?
Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: lu_mar , utilizator 18:06, 20 Martie 2007
Da, deoarece ai 12 luni lucrate in ultimele 24;)
Ar fi bine, dar este o problema:
-din 6 iulie 2005-15 sept 2006 am avut somaj, in aceasta perioada am avut suspendare 2 luni pentru internare in spital (14 luni)
-15 sept 2006-15 iunie 2007 angajare (9 luni)
Nu stiu cum se calculeaza, dar dupa parerea mea sunt doar 10 luni lucrate

~ Conținut șters la cerere ~
NU aveti dreptul la somaj pt ca postul dvs nu a fost restructurat, nu v-a dat nimeni afara... Ati avut contract de munca pe perioada determinata care s-a incheiat atat :D
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca succesive arhontele arhontele Avand in vedere :art. 82 Codul Muncii (5) Contractele individuale de munca pe durata determinata incheiate in termen de 3 luni de la incetarea unui contract ... (vezi toată discuția)
Calcularea vechimii in invatamant sandita75 sandita75 as vrea sa stiu cand trec la vechimea de peste 10 ani in invatamant. sunt angajata din 01 sept 1998 ca necalificat, cu contracte pe perioade determinate, dupa ... (vezi toată discuția)
Trepte vechime învățământ IoanaS75 IoanaS75 Bună ziua Am lucrat in perioada sept 1993-august 1998, cadru didactic necalificat, perioadă urmată de 9 luni de somaj. De atunci, până în 2005, am ... (vezi toată discuția)