Am si eu o intrebare.Am comandat pe okazii.ro un telefon lg ku990 de nota 10 spunea in anunt....avea 30 de calificative 100% pozitive mi s-a parut de increder.Am licitat si cand am ridicat coletul ce sa vad:O :((un sony ericsson w350 fara niciun accesoriu intr-o stare jalnica.Ce as putea face sa imi recuperez banii legal vorbind?Dati-mi un sfat, orice mi-ar putea fi de folos#-o#-o
Parcurgeti pe forum subiectele identice situatiei dvs ,pentru a constata ingeniozitatea celor care inteleg prin acel site sa prejudicieze persoane de buna credinta,care nu se asigura temeinic anterior demararii unor demersuri
Din pacate multi se lasa usor pacaliti de niste escroci ordinari care isi fac veacul pe acest site de licitatii online. Alta data verificati temeinic calificativele utilizatorului de la care cumparati, pentru ca multi isi fac 3-4 conturi fantoma si isi acorda singuri calificative care sunt fictive. Si mai important, daca doriti cu adevarat sa va protejati de astfel de "tepe" urmariti produsele oferite la vanzare care au garantie ESCROW - asa banii dvs vor fi in siguranta pastrati intr-un cont al celor de la okazii.ro pana in momentul in care dvs dati ok-ul si le spuneti ca produsul e ok si corespunde descrierii.
De asemenea, evitati sa comandati pachete cu transport prin posta. Cereti livrare prin curierat rapid, iar in momentul in care soseste coletul, rugati curierul sa ramana 2 minute pana il desfaceti si il verificati. Asa, daca ceea ce este in pachet nu corespunde descrierii veti putea cu usurinta sa refuzati primirea, se va intocmi de catre agent un proces verbal de constatare si astfel va va fi mult mai usor apoi cand faceti plangere la politie.
Si pe final, DA, faceti plangere la politie pentru ca sunteti victima unui 215 Cod penal. Pastrati toate probele pe care le aveti chiar si un print screen dupa descrierea produsului de pe site-ul de licitatii cu descrierea sa.