avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Unde pot sa aflu daca am drept de semnatura?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Unde pot sa aflu daca am drept de semnatura?

Buna ziua.
Am terminat Facultatea de Inginerie Economica in Domeniul Mecanic. Master:Ingineria si Managementul Afacerii;Master:Contabilitate Expertiza si Audit.
Cursuri de Manager proiect si Evaluator Imobiliar.
Doresc sa-mi infiintez,o Intreprindere Individuala,cu obiect de activitate principal:consultanta in management si afaceri.Unde pot afla daca o sa am drept de semnatura,pentru:studii de fezabilitate,studii de oportunitate,management calitate mediu.............
Sau mai exact cine imi va spune ce lucrari voi avea dreptul sa le semnez .
Va multumesc ca existati,imi sunte-ti de mare ajutor.
O zi buna,va doresc!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 16:21, 8 Mai 2010
din momentul in care ati infiintat aceea intreprindere individuala e logic ca aveti dreptul la semnatura pe lucrarile ce le aveti..stiu ca trebuie sa va inscrieti inasociatiile profesionale de specialitate.. vedetic are sunt alea si mai vechii dvs colegi va vor indruma mai bine .. bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce angajati trebuie sa am? loredana1973 loredana1973 Buna ziua,va rog sa ma ajutati,vreau sa infiintez o firma de consultanta in management sau prestarii servicii #-o.Ce ma sfatuiti? Lucrarile pe care ... (vezi toată discuția)
Pot deveni consultant? loredana1973 loredana1973 Buna ziua.Am terminat Facultatea de Inginerie Economica in Domeniul Mecanic,am absolvit Masteratul:Ingineria si Managementul Afacerii.Credeti ca pot devenii ... (vezi toată discuția)
Autorizatii cosmetica auto ginan ginan Stimati Domni, Imi poate spune cineva ,care sunt autorizatiile pe care trebuie sa le obtin,pt. infiintarea unui salon de cosmetica auto, unde se vor desfasura ... (vezi toată discuția)