avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii cosmetica auto
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii cosmetica auto

Stimati Domni,
Imi poate spune cineva ,care sunt autorizatiile pe care trebuie sa le obtin,pt. infiintarea unui salon de cosmetica auto, unde se vor desfasura urmatoarele operatiuni: polish, curatat tapiterie. Este necesar obtinerea unui punct de vedere de la mediu sau a unei autorizatiice presupune bilant de mediu?
Pot infiinta o I.I. avand la baza o diploma de inginer ( Fac. de Mecanica)
sau mai trebuie sa urmez si alte cursuri cursuri?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:32, 22 Martie 2012
Cred ca in general tot la o spalatorie auto se rezuma treaba si sigur veti avea nevoie de autorizatie de mediu.
Puteti sa va desfasurati activitatea pe un srl, ceea ce e mai indicat, dar si pe o intreprindere individuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Experienta profesionala pt.intreprindere individuala giulean giulean Buna,as dori sa stiu ce fel de experienta profesionala trebuie pt deschiderea unui atelier auto care include curatatorie tapiterie(nu spalatorie),polish auto ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid o intreprindere individuala domeniu spalatorie auto. ixu99 ixu99 Buna ziua, As dori si eu o informatie in legatura cu infiintarea unei II si avand ca activitate spalatorie auto. Vreau sa stiu daca imi trebuie o diploma de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma kuky666 kuky666 buna seara, vreau sa-mi infiintez o firma de spalat covoare si vreau sa stiu pe urma in timp daca o sa-mi mearga afacerea pot face pe acceasi firma si ... (vezi toată discuția)