buna seara, vreau sa-mi infiintez o firma de spalat covoare si vreau sa stiu pe urma in timp daca o sa-mi mearga afacerea pot face pe acceasi firma si spalatorie auto?
Imi mai trebuie si alte autorizatii pentru spalatorie auto daca detin o firma de spalatorie covoare?
La infiintarea firmei trebuie sa includeti in obiectul de activitate al acesteia activitatile prevazute de cod CAEN 9601-pt spalat covoare si cod CAEN 4520 pentru spalatorie auto.
De asemenea, tot la infiintarea firmei trebuie sa solicitati autorizarea pentru aceste 2 activitati - se completeaza la Registrul Comertului o declaratie pe propria raspundere din care sa rezulte ca sunt indeplinite conditiile de desfasurare a activitatii.
In cazul in care aveti deja o firma verificati daca in actul constitutiv sunt incluse codurile CAEN mentionate anterior. Daca nu sunt incluse, completati obiectul de activitate al societatii.
multumesc, eu am vrut sa aflu si de la primarie cand solicit autorizatie de constructie pentru o hala mica in care sa am ca si activitate spalatorie de covoare iar mai tarziu daca imi fac si spalatorie auto mai am treaba cu primaria?