avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma

buna seara, vreau sa-mi infiintez o firma de spalat covoare si vreau sa stiu pe urma in timp daca o sa-mi mearga afacerea pot face pe acceasi firma si spalatorie auto?
Imi mai trebuie si alte autorizatii pentru spalatorie auto daca detin o firma de spalatorie covoare?
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 12:21, 21 Decembrie 2010
1. da
2. da
???? da da? imi mai trebuie si alte autorizatii pentru o spalatorie auto daca in momentul de fata am o firma de spalat covoare?
La infiintarea firmei trebuie sa includeti in obiectul de activitate al acesteia activitatile prevazute de cod CAEN 9601-pt spalat covoare si cod CAEN 4520 pentru spalatorie auto.
De asemenea, tot la infiintarea firmei trebuie sa solicitati autorizarea pentru aceste 2 activitati - se completeaza la Registrul Comertului o declaratie pe propria raspundere din care sa rezulte ca sunt indeplinite conditiile de desfasurare a activitatii.
In cazul in care aveti deja o firma verificati daca in actul constitutiv sunt incluse codurile CAEN mentionate anterior. Daca nu sunt incluse, completati obiectul de activitate al societatii.
multumesc, eu am vrut sa aflu si de la primarie cand solicit autorizatie de constructie pentru o hala mica in care sa am ca si activitate spalatorie de covoare iar mai tarziu daca imi fac si spalatorie auto mai am treaba cu primaria?
este logic ca pe4ntru spalatorie auto iti trebuiesc alte autorizatii.

Alte discuții în legătură

Spalatorie covoare R0MI R0MI De ce acte am nevoie sa pot deschide o spalatorie de covoare si ce tip de firma ati recomanda sa deschid pfa ii . Etc (vezi toată discuția)
Autorizatii spalatorie auto livia.mazare livia.mazare buna ziua.imi poate spune si mie cineva ce autorizatii sunt necesare pentru o spalatorie auto?si cam cat costa toate?:D (vezi toată discuția)
Infiintare firma curatenie LupuAngelica LupuAngelica Buna ziua Doresc sa infiintez o I.I. cu obiectul de activitate de curatat covoare, mochete la domiciliul clientilor folosind aspiratoare cu ... (vezi toată discuția)