avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Spalatorie covoare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Spalatorie covoare

De ce acte am nevoie sa pot deschide o spalatorie de covoare si ce tip de firma ati recomanda sa deschid pfa ii . Etc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:27, 20 Noiembrie 2016
Un srl ar fi cel mai convenabil. Va autorizati pentru activitatea principala codul caen 9601 Spalarea si curatarea (uscata) articolelor textile si a produselor din blana.
Aceasta clasa include:
-spalarea si curatarea uscata, calcarea etc., a tuturor tipurilor de articole de îmbracaminte (inclusiv din blana) si textile, utilizând echipamente mecanice, manuale sau masini cu auto-servire ce functioneaza cu monede, pentru publicul larg sau pentru clienti industriali sau comerciali
-colectarea si livrarea lenjeriei
-samponarea carpetelor si covoarelor; curatarea draperiilor si a perdelelor, la domiciliul clientilor sau nu
-curatarea rufariei, uniformelor de lucru si altor articole similare, de catre spalatorii
Detalii despre infiintarea la registrul comertului aveti la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce autorizatii sunt necesare pentru deschiderea unei calcatorii? Amatei84 Amatei84 As dori sa stiu cu exactitate pasii ce trebuiesc urmați pentru deschiderea unei călătorii. (vezi toată discuția)
Srl d reluflorea reluflorea O firma cu obiect de activitate deratizare - dezinsectie, s-ar putea incadra in acest program - SRL D ? Respectand pasii si criteriile impuse, nu am gasit daca ... (vezi toată discuția)
Activitate ddd La ce categorie se inscrie activitatea de dezinfectie , dezinsectie si deratizare in codul CAEN? (vezi toată discuția)