Intrebarii dvs. nu i se poate da un raspuns exact, datorita faptului ca termenele acordate de catre instantele de judecata nu depind numai de natura si obiectul cauzei, ci si de modul de aparare si reactia partii adverse (de ex. cerere contraexpertiza!), precum si de aspecte ce tin de complexitatea cauzei si chiar de numarul de dosare aflate pe rolul completului respectiv.
Buna seara. Acum 12 ani am cumparat de la bunici; contract vc cu uzufruct, casa si terenul aferent: 3900mp. Pe schita e trecuta latimea 18,3 in fapt sint doar 16,5. Vecina figureaza in comuna cu suprafata de 1000mp, in schita pe care si-a facut-o anul trecut figureza cu supraf.1200mp. ajutati-ma cu un sfat. Vecina zice ca gardul este de 30ani, dar eu stiu ca atunci cind au facut acest gard au sarit la bataie, bunicii fiind singuri si batrini. Sintem in proces. Pe 30sept am avut primul termen, acum aflu ca pe 17 sept a vindut casa si terenul copiilor.
Strămutare hotar
Mihai74
Am cumpărat de la o casa de insolventa o suprafață de teren, în schiță terenului este trecuta 40 metri deschidere la drum dar în realitate sunt 38, în ... (vezi toată discuția)
Rog informare
vali37
sint proprietarul unui teren din anul2003 am cumparat acest teren de la bunica mea iar la acel moment am facut si cartea funciara ... (vezi toată discuția)