avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... tehnica elaborarii actelor normative - speta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

tehnica elaborarii actelor normative - speta

am facut un referat cu tema : tehnica elaborarii actelor normative, pentru TGD. Trebuie sa pun si speta la referat, si ma intrebam ca ce speta as putea gasi la aceasta tema?
Cel mai recent răspuns: MarcV , utilizator 20:40, 8 Mai 2010
un proiect de hotarare de consiliu local, de exemplu :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire referat buget local florina_mauro florina_mauro sunt studenta in anul 1 la stiinte economice am de facut un referat despre bugetul local si caracteristicile lui ,am citit carti si referate dar avnd in ... (vezi toată discuția)
Spor de confidentialitate gabor gabor BUNA. Lucrez la o primaria, la serviciul public de evidenta persoanelor. Lucram cu secrete de serviciu, am si semnat un angajament de confidentialitate, ... (vezi toată discuția)
Cofinantare poriecte akkad akkad am urmatoarea speta: in urma derularii a doua contracte cu fonduri europene un anumit consiliu judetean trebuia sa asigure cofinantare pentru ambele ... (vezi toată discuția)