avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... N-am primit de la 1 ianuarie salariul minim de 705 lei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

N-am primit de la 1 ianuarie salariul minim de 705 lei

Basescu a spus ca se revine la 600!
Il pot primi retroactiv pana la 30 Mai?
Universitatea politehnica bucuresti!
Isi mascheaza veniturile anumitor salariati, adaugand sporurile ilicite in salariu!
Fenteaza pe salariatii bagati in bezna !
Noi care am fost fentati, ce drepturi avem???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:48, 9 Mai 2010
Solicitati-va banii! Daca refuza sa va achite drepturile salariale... adresati-va instantei!
Orice lege ar fi pusa in aplicatie, nu poate avea efecte pentru anterior, ci pe viitor. Puteti cere in litigiul de munca , dreptul salarial pe care il aveti .
Multumesc frumos!Este dreptul meu, nu conteaza ca eu am venituri sau nu, atata timp cat platesc impozite la stat!
Daca legea nu a fost pusa in aplicare, cu 1 Ianuarie, ce vina am eu ?
Pe mine cine ma despagubeste?
Solicitati oficial achitarea drepturilor financiare
In caz de refuz ,sesizati oficial autoritatile competente,in extremis ,instanta de judecata

Alte discuții în legătură

Buna seara anngei anngei ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste raspunsuri am lucrat pina de curind intrun magazi de unde mi-am dat demisia mentionez ca am stat in preaviz cele 2 ... (vezi toată discuția)
Competenta itm ContSters74221 ContSters74221 buna ziua! un control efectuat angajatorului de catre itm poate dispune plata unei sume ,oprite angajatului din salariu nejustificat? mai precis unui angajat ... (vezi toată discuția)
Imputare creanta catre angajat bogdanlupas bogdanlupas Buna ziua, Am si eu o problema si am nevoie de cateva sfaturi. Prietena mea lucreaza intr-o companie privata de IT. Acum cateva luni compania a vandut catre ... (vezi toată discuția)