avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturi dupa decesul tatalui vitreg
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturi dupa decesul tatalui vitreg

Suntem 2 copii din casatorii anterioare ai mamei decedate in anul 1990 care locuia intr-un apartament cu chirie de la stat ,recasatorita legal avand inca patru copii cu sotul supravietuitor la acea data.Dupa decesul mamei cumpara apartamentul .In anul 2010 a incetat din viata .Avem si noi dreptul la acest apartament? Va multumim!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:00, 9 Mai 2010
Daca bunul este dobindit dupa decesul mamei nu aveti nici un drept de mostenire intrucit nici mama decedata nu avea vreun drept
Cum mama dvs nu avea drept de proprietate asupra bunului ,nici dvs nu aveti acest drept

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea mostenirii dupa decesul tatalui supravietuitor trandi trandi In anul 1990 ne-a decedat mama, am ramas 6 copii doi din casatorie anterioara a mamei si patru din casatoria cu sotul pe atunci supravietuitor, care la randul ... (vezi toată discuția)
Act de vinzare -cumparare alin2 alin2 Un sfat va rog. Mama este mostenitoarea unei proprietati rezultata in urma taxei de succesiune intre frati acestia neavind nici o pretentie la imobilul ... (vezi toată discuția)
Actul de donatie dana vitalia dana vitalia revin cu subiectul nu am fost destul de explicita:tatal meu este decedat, mama este recasatorita legitim cu o persoana care din casatoria anterioara ere un ... (vezi toată discuția)