avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA romanesc cu punct de lucru in Italia
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA romanesc cu punct de lucru in Italia

Buna ziua,

sunt interesata sa deschid un magazin de produse alimentare in Italia, dar firma (PFA) sa o deschid in Romania.
As dori sa stiu ce cod CAEN ar trebui sa folosesc si daca m-ar putea ajuta cineva cu informatii referitoare la conditii/regimul alimentelor la vama.
De asemenea, ce avize ar trebui sa iau si de unde: Romania sau Italia?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: scarlat_ramona , utilizator 14:00, 10 Mai 2010
PFA nu inseamna firma ci inseamna persoana fizica autorizata sa presteze o activitate. PFA infiintata in Romania este subiect de drept romanesc si se supune, in desfasurarea activitatii pentru care a fost autorizata, legislatiei romananesti si. Nu este infiintata conform legii societatiilor comerciale.
Pentru a desfasura activitate pe teritoriul unei alte tari, exp.PFA, cel interesat trebuie sa se inregistreze si sa functioneze conform legislatiei straine.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin alimentar- intreprindere individuala WEGA67 WEGA67 Ce cod CAEN pot folosi ptr. deschiderea unui magazin alimentar pentru o intreprindere individuala??? (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)
Srl prestari servicii cu sediul in romania si activitate in italia Madalinaradu Madalinaradu Buna ziua, am un srl in Romania cu specific de intretinere corporala si doresc sa prestez aceleasi activitati in Italia pe o perioada de 3 luni, pe plaja. Am ... (vezi toată discuția)