Din ce se spune in mass-media, este posibil ca de la 01.iunie.2010 sa scada indemnizatiile cu 15% ... insa legea nu poate retroactiva...asadar, parerea mea, este ca indemnizatia pentru CIC va scadea pentru cei care beneficiaza de aceasta dupa 01.iunie.2010.
Indemnizatia va scadea , pentru ca vor scadea veniturile nete care se vor lua in calcul dupa data de 1 iunie 2010 . Oricum s-a promis ca salariul minim nu va scadea sub 600 lei , atunci probabil ca nici indemnizatia minima de crestere copil nu va scadea sub 600 lei .
Si eu sunt de parere cu colega de mai sus , deoarece indemnizatia ccc nu este fixa( ma refer la cei 85% din venituri).Pe urma nu am vazut ca se pune in discutie acesta indemnizatie( abea s-ar fia steptat sa se faca tam-tam) ci cele strict cu caracter de ajutor social. alocatii , somaj etc...
pe urma cand sa aiba timp sa dea si normele de aplicare?
Scuze ca postez succesiv , dar informatia e calda si de interes.Acum 3 minute a anuntat presedintele Basescu ca nu vor fi afectate de reducerea de 15% indemnizatiile de ccc!!!!!!
exista doar exceptia asta si indemnizatia pt persone cu handicap
Nu am inteles... pana la urma indemnizatiile pentru cresterea copiilor vor fi scazute cu 15%? Deoarece suntem deja in luna august si luna trecuta am primit indemnizatia ca si pana acum. S-a anuntat undeva ca aceasta va fi trecuta cu vederea si vor fi afectate doar salariile bugetarilor? Vreau sa stiu la ce sa ma astept. Va multumesc