avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... scaderea indemnizatiei ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

scaderea indemnizatiei ccc

Este posibil sa se micsoreze indemnizatiile deCCC si alocatiile copiilor?Daca tot scad toate veniturile????
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 5 August 2010
Din Legea 118/2010:
Art. 12. — Cuantumul indemnizatiilor acordate in temeiul art. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 7/2007, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cele care se afla in plata la data intrarii in vigoare a prezentei legi se diminueaza cu 15%.
Daca din calcul rezulta un cuantum mai mic de 600 lei, se acorda 600 lei.
Va multumesc pt raspuns. Am citit legea, am vazut ca sunt incluse si iindemnizatiile pt cresterea copiilor, am vazut ca a fost aprobata la sf lunii iunie, numai ca mie pe luna iulie nu mi-a fost redusa indemnizatia.
Daca legea se aplica incepand cu luna iulie 2010 sa inteleg ca din luna august imi va fi redusa indemnizatia si pt luna curenta si retroactiv pt iulie?
Va fi redusa pentru luna curenta indemnizatia respectiva ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie gemeni vanda_rosu vanda_rosu Buna seara! In luna februarie voi deveni mamica a doi gemeni si am o vechime in munca de 16 ani. Rugamintea mea este sa-mi spuneti, daca se poate, ce prevede ... (vezi toată discuția)
Diminuarea indemnizatiei pentru cresterea copilului nico75 nico75 Buna ziua! am si eu cateva inrebari : - S-a redus indemnizatia de crestere a copilului incepand cu iunie 2010? si daca da cu cat? - Daca parintele care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil guiualina guiualina Buna ziua! In momentul de fata sunt in concediu pt. crestere copil, pana la data de 27.08.2011. In luna iunie 2011 voi naste cel de al doilea copil, intrand ... (vezi toată discuția)