avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare corecta -admin.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare corecta -admin.

Sunt angajat al unei scoli pe postul de administrator patrimoniu studii superioare economice, vechime in munca 14 ani, in invatamant 6 ani.Cum se face incadrarea corecta, conform noi grile de salarizare? exista sporuri?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Criteriul de incadrare dupa absolvirea facultatii, avand o vechime de 15 ani in acelasi domeniu serbanclaudia serbanclaudia Am lucrat la o unitate de stat la serviciul contabilitate cu studii medii iar apoi am absolvit o facultate ASE . La data de 01 decembrie 2008 am fost ... (vezi toată discuția)
Plata sporului de vechime este obligatoriu pentru toti angajatorii? loredana1973 loredana1973 Buna ziua,am nevoie de ajutor pentru negocierea salariului! Societatea unde lucrez,m-a angajat cu salariul de debutant pentru studii superioare.La ... (vezi toată discuția)
Caz foarte interesant! suflete.unite suflete.unite O persoana a fost angajata ca maistru instructor in invatamant. La data incadrarii provenea din alt sector de activitate unde fusese muncitor electrician. ... (vezi toată discuția)