elco a scris:
Condoleante pentru moartea fetei! Dar alcoolul este inamicul vietii, iar cand te impinge sa urci si la volan...nu mai este loc de bine! Nu va ramane decat sa va asumati responsabilitatea in fata instantei, sa aveti un comportament sincer si sa va caiti pentru ceea ce ati provocat! Apoi, nu cred ca ''cel ce venea din sens invers a intrat in voi'' asa cum spuneti d-voastra, ci '' voi ati intrat in el ''.....ploua tare si am pierdut controlul volanului...'' !!! si a renuntat si la plangere!
Suspendarea sau nu depinde de instanta si de comportamentul d-voastra in fata ei, dar va sfatuiesc sa nu mai ajutati pe nimeni in acest fel!
A precizat ca ea este de vina.
Si eu am inteles ca dvs. la prima citire.
Oricum existau probe si mai rau isi inrautatea situatia daca nu declara adevarul in fata organului judiciar.
Dupa parerea mea, in conditiile in care recunoaste fapta si o regreta se poate aplica o pedeapsa de 3 ani cu suspendare, insa
chestiunea cu ajutatul este cu doua taisuri...
In mod sigur instanta va pune problema in acest mod si apararea dvs. trebuie sa aiba neaparat in vedere aceasta chestiune.
Va fi un moment psihologic in care se va decide in principal pedepasa care se va aplica...cu executare...sau cu suspendare...
avocat Claudiu Lascoschi