avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria face ce vrea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria face ce vrea

Buna!
Am mostenit adica am primit inapoi de la comunisti ce a fost furat,o microferma distrusa cu 14 ha ce a fost o parcela intreaga acuma in 4 locuri.Au fost doua titluri de proprietate gresite ce trebuiau corectate, in 2005 am inceput sa umblam la primarie adica fratele meu pt ca eu sant paralizat si stau in scaun cu rotile.dupa vreo 5 -6 luni nem saturat de minciuni ca veniti marti si marti sa veniti joi am mers impreuna la primar .Am intrebat cine este seful angajatului al primariei care se ocupa de titluri-a zis nare sef,cum adica atuncia primarul ce e?a promis ca se rezolva treaba am mers acasa.Au trecut citeva luni intre timp la mine sa facut un decubit pe fund ce trebuia operat in strainatate baani nu am avut,am mers la primar in primavara 2007 ca am client pe ferma nu se pote transcrie fara titluri corectate si trebuie neaparat sa ajung la spital cu 3000 euro,iarasi promisiuni si mincuni,intre timp a sosit legea rentei viagere si mama mea primea 10 x100 euro pe an adica 1000 pe an daca puteam transcrie pamantul.In noiembrie 2007 am ajuns la budapesta si am fost operat dar banii am luat imrumut de la o banca,in ianuarie 2008 am trimis o scrisoare catre subprefectul judetului ca nu putem astepta din neglijenta primarului ani grei sa fie corectate doua titluri.Dupa somarea subprefectului au gasit titlurile de proprietate in fundul dulapului acelui angajat mincinos al primariei care de doi ani spunea ca a trimis la oradea la corectat,dar totusi in 2008 au fost corectate,familia mea are vreo 2500-3500 ron datorie la impozit dar mamma a pierdut 7500 ron din cauza neglijentei primarului si asociatului sau.Am trimis 2-3 cereri sa stearga impozitul sa fim la zero ca noi am pierdut mai mult.am primit raspuns ca nu se poate,Acuma dau primaria la judecata cred ca o sa fiu eu vinovat pt ca traim in romania,ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: kampozoli , utilizator 20:40, 9 Mai 2010
Situatia mentionata de dvs,concret vizeaza obligatiile financiare ce va revin aferent impozit pe teren proprietate
Aspectele colaterale mentionate,nu au relevanta ,fata de obligatia de plata a impozitului
Daca apreciati ca ati fost prejudiciati,promovati actiune in instanta
Eu nu am zis ca nu vreau sa platesc impozit dar nu pot sa platesc pina nu recuprez banii pierduti din vina lor .din banii cetatenilor primesc salariile asemenea oameni neglijenti si mincinosi,asa vine ca platesc sa-mi faca rau:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectare titlu de proprietate AureliaC AureliaC Buna ziua, am un teren intravilan si vreau sa il intabulez, dar este gresit numarul de parcela pe titlul de proprietate. De un an de zile am documentele depuse ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Plata impozit teren agricol extravilan.penalitati macvio53 macvio53 Am fost instiintat de catre primarie ca am de platit o suma apreciabila reprezentand impozitul si penalitatile din 2007 pana in prezent pentru un titlu de ... (vezi toată discuția)