Situatia e asa:
- o relatie pasagera cu o tipa
- folosirea tuturor mijloacelor pe care le credeai de cuviinta pentru evitarea unei sarcinei ( prezervativul + anticonceptionale - potrivit ei )
=> o sarcina, ascunsa
- afli de ea abia dupa nastere, cand ti se cere pensie
Poti cumva sa scapi de raspundere?
Tinand cont ca ti s-a ascuns existenta sarcinii, despre care tu daca ai fi stiut, nu ai fost de acord?
Sau chiar daca afli despre sarcina, inainte de nasterea copilului, mult inainte, poti cere avortul?
Ce poti face daca ea ramane insarcinata iar tu nu iti doresti sa fii parinte?
Nu poti face nimic legal ca sa renuntati la aceasta calitatea , adica este dificil sa obtineti nerecunoasterea calitatii de tata, prin instanta tagaduind paternitatea, daca suntei realmente tatal biologic al copilului.
Veti avea sansa daca copilul va fi adoptat si veti fi deacord.
Dar eu cred ca acel copil nu are nicio vina fata de sentimentele pe care le aveti chiar fara el.
Puneti-va in situatia copilului si va intrebati oare el va doreste ca tata?
Iertati-mi cinismul, dar copilul este mai important decat d-voastra.
decizia de a pastra sarcina, sau nu, poate sa/i apartina numai purtatoarei sarcinii, deci mamei. Daca nu doreati sa fiti parinte, trebuia sa va luati masuri de precautie. Poate mama, nu v-a informat destre sarcina, anticipand ca nu o doriti.
Sustinerile dvs. in sensul protejarii, nu pot fi probate. Prin expertizele medico/legale, ce urmeaza a se dispune intr/un proces de paternitate, se va lamuri .. nedumerirea dvs.
Daca este al dvs. trebuie sa-i platiti pensie alimentara...daca nu, lupatati-va in instanta ...in fond, astea sunt unel riscuri in cadrul unei relatii pasagere...GHINION#-o
Dorit sau nedorit, daca se dovedeste ca este copilul dvs., veti plati pensie de intretinere!Mandria si ....relatiile pasagere se platesc!:sorry::sorry: