avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TAXE si IMPOZITE pt handicapati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TAXE si IMPOZITE pt handicapati

E discriminatorie taxa de poluare pt handicapati sau nu?eu sant de gradul 1 nu pot sa coduc ca sant paralizat de gat in jos dar cred ca mai mare nevoie am de masina decat oricine,stiti pe cineva ca a castigat contra statului prin instanta?eu o sa casttig ca legea e discriminatorie ,sant paralizat dar nu sant prost=D>
Cel mai recent răspuns: kampozoli , utilizator 20:29, 9 Mai 2010
In situatia in care nu intruniti capacitatea si posibilitatile legal prevazute pentru a putea obtine dreptul de a conduce autoturism,pe cale de consecinta nu puteti beneficia de facilitatile legal prevazute numai unor categorii special prevazute de legiutor.
In situatia medicala mentionata,nu se justifica actiune in instanta
BUNA! eu de aceea consider legea 448/2006 discriminatorie pt ca unii beneficiaza de aceasta lege altii nu din aceasi grad de handicap,eu nam cum sa obtin permis de conducere fiindca sant paralizat 80% atuncia nu am dreptul numai daca platesc taxa de poluare la o masina din strainatate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap grad 2, surdo-mut, doresc sa inmatriculez o masina, exista posibilitatea de a fi scutita de taxe? Diana12344 Diana12344 Persoana cu handicap grad 2, surdo-mut, doresc sa inmatriculez o masina, exista posibilitatea de a fi scutita de taxe? Doresc sa aflu ce facilitati am. (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto pentru persoane cu handicap ContSters261618 ContSters261618 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai concret la problema mea. Doresc sa inmatriculez o masina pe numele meu, eu fiind persoana cu handicap ... (vezi toată discuția)
Discriminare? kampozoli kampozoli Buna tuturor! Nu ma pricep dar totusi cred ca sint discriminat,pt ca sunt handicapat grav,nu pot sa conduc,de ce sa fie masina mea adaptata daca nu eu ... (vezi toată discuția)