avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revizuire-recurs (citati intr-un proces despre care nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revizuire-recurs (citati intr-un proces despre care nu stiam)

De curand am aflat absolut intamplator de pe internet ca-s citata atat eu cat si tatal meu intr-un proces la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru un proces de revizuire-recurs avand ca obiect anularea unui act. Niciunul dintre noi nu a primit citatie, procesul trecand prin Tribunalul Valcea, apoi la Pitesti, iar acum ultima infatisare este peste 2 zile la Bucuresti!!
Am sunat la arhiva sectiei civile, dar nu am putut afla foarte multe informatii! Nu pot sa ma prezint la proces deoarece locuiesc in alt judet... Citatiile mi s-a spus ca au fost trimise, dar cine le-a primit si semnat pentru ele, nu stiu!
Ma puteti ajuta cu un sfat?

Multumesc

De curand am aflat absolut intamplator de pe internet ca-s citata

:-/:-/ cum adica de pe net?
angajati-va un avocat din localitatea unde stati, el sigur se va putea deplasa....
Mi-am cautat numele si asa am descoperit acest proces...
Avocatul ne-a sfatuit sa trimitem un fax in care sa cerem amanarea infatisarii pe motiv ca nu am primit citatie.
Cand primesti citatie, semnezi pentru ea? Unde pot afla cine a semnat in locul meu sau cum pot demonstra ca nu am primit nimic?!
un fax ?#-o
trebuie sa vezi neaparat dosarul, tu sau avocatul!
Timpul nu-mi permite sa merg la Bucuresti, nici eu, nici parintii mei... Procesul este joi, avocat nu avem... situatia nu e chiar roz! Cum pot amana procesul?
pai vi s-a spus , ori angajati un avocat.....este ora 16.juma, inca aveti timp sa mergeti la un cabinet de avocat,.....ori va deplasati personal, nu stiu daca faxul e o solutie valabila,...personal nu cunosc, nu am auzit:(

Alte discuții în legătură

Proces la iccj - acordare termen pentru angajare aparator maneageorge99 maneageorge99 1-Este obligata instanta Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa acorde un nou termen de judecata,la primul termen, daca nu am angajat inca aparator ales ... (vezi toată discuția)
In 2019 am deschis un proces ca sa dau in judecata statul roman. ... utilizator16eu utilizator16eu In 2019 am deschis un proces ca sa dau in judecata statul roman. Procesul a fost deschis la Curtea de Apel; Bacau pentru ca asa mi-a spus un avocat de pe site ... (vezi toată discuția)
Prezentare instanta badboy15 badboy15 Buna ziua.Acum 4 ani am fost implicat intr-un dosar penal in care am o parte de vina.Momentan faza in care se afla dosarul este urmatoarea: mi s-a prezentat ... (vezi toată discuția)