De curand am aflat absolut intamplator de pe internet ca-s citata atat eu cat si tatal meu intr-un proces la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru un proces de revizuire-recurs avand ca obiect anularea unui act. Niciunul dintre noi nu a primit citatie, procesul trecand prin Tribunalul Valcea, apoi la Pitesti, iar acum ultima infatisare este peste 2 zile la Bucuresti!!
Am sunat la arhiva sectiei civile, dar nu am putut afla foarte multe informatii! Nu pot sa ma prezint la proces deoarece locuiesc in alt judet... Citatiile mi s-a spus ca au fost trimise, dar cine le-a primit si semnat pentru ele, nu stiu!
Ma puteti ajuta cu un sfat?
Mi-am cautat numele si asa am descoperit acest proces...
Avocatul ne-a sfatuit sa trimitem un fax in care sa cerem amanarea infatisarii pe motiv ca nu am primit citatie.
Cand primesti citatie, semnezi pentru ea? Unde pot afla cine a semnat in locul meu sau cum pot demonstra ca nu am primit nimic?!
Timpul nu-mi permite sa merg la Bucuresti, nici eu, nici parintii mei... Procesul este joi, avocat nu avem... situatia nu e chiar roz! Cum pot amana procesul?
pai vi s-a spus , ori angajati un avocat.....este ora 16.juma, inca aveti timp sa mergeti la un cabinet de avocat,.....ori va deplasati personal, nu stiu daca faxul e o solutie valabila,...personal nu cunosc, nu am auzit:(
Prezentare instanta
badboy15
Buna ziua.Acum 4 ani am fost implicat intr-un dosar penal in care am o parte de vina.Momentan faza in care se afla dosarul este urmatoarea: mi s-a prezentat ... (vezi toată discuția)