De curand am aflat absolut intamplator de pe internet ca-s citata atat eu cat si tatal meu intr-un proces la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru un proces de revizuire-recurs avand ca obiect anularea unui act. Niciunul dintre noi nu a primit citatie, procesul trecand prin Tribunalul Valcea, apoi la Pitesti, iar acum ultima infatisare este peste 2 zile la Bucuresti!!
Am sunat la arhiva sectiei civile, dar nu am putut afla foarte multe informatii! Nu pot sa ma prezint la proces deoarece locuiesc in alt judet... Citatiile mi s-a spus ca au fost trimise, dar cine le-a primit si semnat pentru ele, nu stiu!
Ma puteti ajuta cu un sfat?
Se pare ca este o coincidenta de nume, o coincidenta destul de mare! Asa se explica de ce nu am primit nici citatiile... Oricum, in Romania nu ma mai mira absolut nimic!
neata:)
ceea ce voiam sa spunB-), acum ca pericolul a trecut:D, e ca probabilitatea ca o persoana cu numele tau, fix numele tau, sa aiba o problema legala e destul de mare....
Foarte de acord cu voi, dar cand mai apare si numele tatalui tau, judetul si un sat vecin... si mai si stii ca cineva vrea sa-ti cumpere un teren la un pret infim... si vezi acolo "recurs" si "anulare act"... hmmm... eu m-as gandii ca e o coincidenta al naibii de mare! :)
Sper sa nu, nu-s convinsa 100%, dar se pare ca ar fi vorba de sot-sotie cu numele meu si al lui tata-meu... or recunoscut ca sunt in proces de ani de zile... Oricum, nu am primit citatiile si asta dovedeste ca nu suntem noi! Sper! B-)
Prezentare instanta
badboy15
Buna ziua.Acum 4 ani am fost implicat intr-un dosar penal in care am o parte de vina.Momentan faza in care se afla dosarul este urmatoarea: mi s-a prezentat ... (vezi toată discuția)