avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... mi-asi dori sa infiintez o fundatie non profit..
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

mi-asi dori sa infiintez o fundatie non profit..

buna ziua,
am si eu o intrebare ..de fapt o rugaminte..daca m-ar putea "lumina" cineva..ce pasi trebuie sa urmez in scopul infiinterii unei fundatii non profit in scopul ajutorarii copiilor aflati in dificultate; in acelasi timp daca stie cineva cum si unde este regementata sponsorizarea legal la noi in tara..
in speranta ca ma veti ajuta..va multumesc anticipat!:)::love2:
Cel mai recent răspuns: andoiana , utilizator 23:42, 10 Mai 2010
1. Pasii ii gasiti in OUG nr.26/2000, privind asociatiile si fundatiile.
2. Exista legea sponsorizarii, respectiv Legea nr. 32/1994.
multumesc frumos..!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare SAPTE PENE SAPTE PENE Buna ziua, Societate comerciala din Romania, avand asociati straini, doreste sa faca o sponsorizare lunara pentru o activitate sportiva. Beneficiar al ... (vezi toată discuția)
Asociatie nonprofit - nivel venituri din sponsorizari CristiC1985 CristiC1985 Buna ziua, Exista vreun prag superior privind valoarea sponsorizarilor acordate unei asociatii non profit care daca este atins obliga plata impozitului pe ... (vezi toată discuția)
Se pot sponsoriza de catre companii private si asociatiile de proprietari? Attilat Attilat Buna, Rog opinie pe aceasta speta, daca o asociatie de proprietari este considerata ca orice alta asociatie \"comuna/generala\" si daca poate fi sponsorizat. ... (vezi toată discuția)