avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită URGENT! aflare adresa de domiciliu pentru un cetatean ...
Discuție deschisă în Executare silită

URGENT! aflare adresa de domiciliu pentru un cetatean din republica moldova

am depus o cerere de chemare in judecata iar paratul este un cetatean al republicii moldova! instanta ne-a pus in vedere, sub sanctiunea suspendarii cauzei, sa aratam domiciliul actual al acestuia! cui trebuie sa ma adresez pentru asta?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 09:49, 10 Mai 2010
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile legii 677/ 2001 actualizata, in sensul ca datele cu caracter personal pot fi prelucrate numai in conditiile legii, va sfatuiesc sa va adresati , in baza incheierii de sedinta a instantei de fond, Consulatului Republicii Moldova in Romania( ale carui date de contact le veti gasi aici :[ link extern ] ).
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea numelor fostilor angajati pe site-ul fostului angajator.... ionelu78 ionelu78 Buna ziua, Pe site-ul fostului meu angajator apar eu impreuna cu inca 4 colegi desi nu mai suntem nici unul angajatii acestei firme. La sectiunea ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata fara mentionarea datelor personale RoSo RoSo Buna ziua, Primesc mesaje comerciale nesolicitate prin e-mail in fiecare luna de la diverse firme. Acest lucru se intampla de ani de zile. Am trimis ... (vezi toată discuția)
Verificare istoric amnezi/ sanctiuni ale unui sofer Utilizator123456 Utilizator123456 Buna seara, Ca parte civila intr-un dosar penal, as dori sa aflu istoricul unui sofer dpdv al incalcarii legilor din codul rutier (amenzi, suspendari ... (vezi toată discuția)