avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general modificare sedii secundare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

modificare sedii secundare

Am o nedumerire am avut un act constitutiv cu obiect principal 4782- comert cu amanuntul al textilelor ...... in august anul trecut au cerut la Reg. Comertului modificarea actului constitutiv cu privire la sedii secundare si deschiderea altui punct de lucru cu caen 5610 Restaurante , 5630 Baruri si alte activitati de servire a bauturilor asta face acum .
Intrebare : trebuie sa schimb si in declaratiile lunare codul ? avand in vedere ca Certificatul a ramas acelasi, pe obiectul principal 4782 .

multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: maritica balan , utilizator 11:06, 10 Mai 2010
obiectul principal de activitate se trece in toate declaratiile indiferent de activitatea desfasurata . intotdeauna se va mentiona activitatea trecuta in certificatul de inregistrare
multumesc pentru raspuns eram confuza deoarece de la comert la cafe-bar e o mica diferenta si ma gandeam sa nu trebuiasca sa mai anunt pe undeva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Automatele de cafea Cantacuz Cantacuz VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU RASPUNSURILE ANTERIOARE MI-AU FOST DE FOLOS. VA MAI ROG CEVA: PENTRU UN SRL - AUTOMATE DE CAFEA OBIECT PRINCIPAL: 479/ ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen este atribuit unei cafenele? florentza florentza Eu am gasit urmatoarea clasificare Cod caen - 561 Restaurante 5610 Restaurante Cod caen - 562 Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente ... (vezi toată discuția)
Cod caen produse de patiserie, cafea cristina.00 cristina.00 As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma ... (vezi toată discuția)