complexul de servicii comunitare are urmatoarele tipuri de servicii oferite:Centrul de Asistenta si Socializare pentru copiii aflati in dificultate
Servicii comunitare
Modulul de excelenta saptamanal pentru copiii superdotati din mediul rural
Serviciul “Ateliere scoala”
Si as vrea "TIPURIFORME DE RECRUTARE A VOLUNTARILOR" care sa fie cat de cat compatibile cu serviciile oferite de compplexul de servicii comunitare
VA MULTUMESC ENORM!
Sa inteleg ca doriti sa recrutati voluntari?
Puteti apela fie la studentii de la asistenta sociala, fie la cei de profil in privinta "atelierelor scolare", sau puteti sa aveti incredere si sa dati un anunt.
sunt destui oameni care doresc sa fie voluntari dar nu stiu unde!
Nu, doresc informatii referitoare la tipurile si formele de recrutare a voluntarilor intr-un complex de servicii comunitare(CSC).
Eu sunt studenta la asistenta sociala si am facut practica in CSC (prin intermediul facultatii) dar vreau sa am imformatii despre voluntari in special ce strategii, tehnici, tipuri de recrutare foloseste un astfel de centru pentru a atrage voluntarii.
Am nevoie pentru maine la un seminar unde se dezbate o discutie pe tema recrutarii voluntarilor si sunt in lipsa de timp pentru a merge la CSC sa cer datele de care am nevoie.
Practica
TINA2005
Buna ziua!
Va rog frumos sa ma ajutati sa gasesc raspuns la urmatoarea nelamurire:
Doresc sa lucrez intr-o societate pentru a cumula experienta si fara nici ... (vezi toată discuția)