Loc de munca in asistenta sociala :complex de servicii comunitare,inspector specialitate IA ,organigrama CSC aprobata pe inspector sp I A cu un spor de asistenta sociala de 50% salariul de merit 15% spor vechime 25% co 28 zile trecere pe aceeasi functie asa spune decizia la un Centru de Plasament organigrama este de studii medii ,seful de centru este cu studii medii, in schimb se pastreaza salariul dar sporul de asistenta sociala este de 7% co de 25% si se pierde 15% salariul de merit.Mentionez ca am terminat si un master,iar colega de la cp cu studii medii trece pe postul meu este oare normal?Am primit actul aditional dar am semnat ca nu sunt de acord.Am solicitat audienta la Director dar nu se stie cand are timp pentru audienta.Decizia este data cu data de 02.10.2009 cu termen de contestatie de 30 de zile.Ce pot face? Deja am angajat un avocat pentru solutionare caz in instanta.Am castig de cauza?Sunt singura cu un copil in intretinere si platesc si studiile acestui copil.Va multumesc pentru ajutor!
Raspunsul unor sefi este ca din anul urmator nu se mai acorda acel spor de 50% si nu pierd nimic ,dar oare este normal ca eu cu studii superioare si un master sa ajung la un venit mai mic decat cea cu studii medii care merge in locul meu?si mai ales ca sunt de 10 ani in institutie inca de la infiintare!
bineinteles ca nu, sunt mii de cazuri ca al dvs unde s-a promovat nepotismul. daca nu este o mana mafiota in acest sistem, cu siguranta veti reusi singura problema de care ma tem este ca, dupa ce va castigati functia sa nu fiti persecutata din razbunare, stiti dvs la ce ma refer.