avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care sunt avantajele unui contract de sponsorizare?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care sunt avantajele unui contract de sponsorizare?

Buna ziua!

Sunt asociat al unei societati comerciale si as dori sa stiu care sunt (daca sunt) avantajele unui contract de sponsorizare facut de societate pentru un ONG.
Sponsorizarea nu consta in bani, ea consta in realizarea unor servicii grafice.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 22:11, 27 Martie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
da, te deduci din impozitul pe profit cu 2%
..daca nu ai profit ...#-o
poti sa ajuti pe cineva :D
Nu prea sunt avantaje, 2% din profit, iar daca e pierdere si se face sponsorizare, mai bine zis donatie, cheltuiala e nedeductibila, adica se impoziteaza cu 16%
ce castigi la pod, dai la vama ...#-o
pai daca e pe pierderi ce sa impoziteze:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatia facuta de un srl monica borz monica borz Ma intereseaza daca o societate poate dona un anumit bun unei alte societati sau persoane fizice, exceptand partidele politice si ONG-urile. (vezi toată discuția)
Ong-sponsorizari mihaelahory mihaelahory Buna ziua, va rog sa-mi spuneti, daca ai un ONG, poti sa faci sponsorizari in orice suma, sau este limitata suma pe an, cum este la societatile comerciale, ... (vezi toată discuția)
Donatie din crowdfunding clarax clarax Nu stiu cate persoane cunosc conceptul de Crowdfunding, dar pe scurt: eu propun un proiect cu tricouri deosebite, persoane fizice doneaza bani pentru ca eu sa ... (vezi toată discuția)