avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... plangere proces verbal retinere permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

plangere proces verbal retinere permis

am mare nevoie de ajutor.maine 11.04.2010 sunt chemat in instanta pt plangerea facuta de mine impotriva unui proces verbal.in urma cu 2 luni mi-a fost suspendat permisul pt depasirea vitezei in localitate.limita de 50 si eu am avut 104km/ora.am contestat k eu consider ca nu aveam acea viteza.vreau sa stiu daca in cazul in care sunt gasit vinovat pot face apel si sa contest hotararea sau daca pot sa contest si faptul k nu am dovada daca aparatul cu care am fost inregistrat era omologat sau nu. multumesc!
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2010
aureliaaan23, utilizator
am mai obs ceva in legatura cu procesul verbal:
citez:Stabilesc...la pct f-retinerea:este bifat cu liniuta peste tot adica permisul de conducere,certificatul,placutele,atestatul.pai eu inteleg de aici k la casuta cu permisul trebuia sa fie altfel bifat ca doar numai permisul mi l-a retinut...ce spune-ti?multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~
cum as putea sa va trimit o poza cu procesul verbal?vad o serie si un nr dar nu vad si marca aparatului radar.constat ca pe procesul verbal nu apare cum ca se va retine permisul de conducere iar mai jos citez:
Contravenientul_refuza_nu poate sa semneze procesul verbal,este taiat peste ``refuza`` dar nu si peste ``nu poate sa semneze procesul verbal``iar casutele sunt necomplectate.nu vi se par nereguli mai ales la prima parte cea in care la permisul de conducere este liniuta ca si la certif de inmatric ,placute..etc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat, pv incomplet citizen333 citizen333 Buna ziua! Recent mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru neacordare de prioritate. Problema este ca domnul agent nu a prea avut chef de discutii cu ... (vezi toată discuția)
Amendat pentru depasirea vitezei legale, plangere contraventionala v1orel v1orel Buna ziua! Am fost detectat circuland in localitate cu 104km/h. Nu am semnat procesul verbal si inca nu sunt in posesia lui. Se poate contesta ... (vezi toată discuția)
Amenda , avertisment sau suspendare ?????? inimioara inimioara Am avut si eu astazi un accident de masina , am fost incadrat la neacordare de prioritate. Toate bune ,nervos cum eram nu am mai apucat sa citesc procesu ... (vezi toată discuția)