am mare nevoie de ajutor.maine 11.04.2010 sunt chemat in instanta pt plangerea facuta de mine impotriva unui proces verbal.in urma cu 2 luni mi-a fost suspendat permisul pt depasirea vitezei in localitate.limita de 50 si eu am avut 104km/ora.am contestat k eu consider ca nu aveam acea viteza.vreau sa stiu daca in cazul in care sunt gasit vinovat pot face apel si sa contest hotararea sau daca pot sa contest si faptul k nu am dovada daca aparatul cu care am fost inregistrat era omologat sau nu. multumesc!
am mai obs ceva in legatura cu procesul verbal:
citez:Stabilesc...la pct f-retinerea:este bifat cu liniuta peste tot adica permisul de conducere,certificatul,placutele,atestatul.pai eu inteleg de aici k la casuta cu permisul trebuia sa fie altfel bifat ca doar numai permisul mi l-a retinut...ce spune-ti?multumesc!
cum as putea sa va trimit o poza cu procesul verbal?vad o serie si un nr dar nu vad si marca aparatului radar.constat ca pe procesul verbal nu apare cum ca se va retine permisul de conducere iar mai jos citez:
Contravenientul_refuza_nu poate sa semneze procesul verbal,este taiat peste ``refuza`` dar nu si peste ``nu poate sa semneze procesul verbal``iar casutele sunt necomplectate.nu vi se par nereguli mai ales la prima parte cea in care la permisul de conducere este liniuta ca si la certif de inmatric ,placute..etc?