avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de comodat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de comodat

Am facut contract de comodat pentru sediul unui II. Daca nu este stipulat in contract ca comodatorul sa suporte cheltuielile de intretinere pot deduce cheltuielile privind intretinerea sediului (incalzire, energie electrica)? trebuie modificat contractul de comodat?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SCPA Ene si Asociatii , Avocat 18:05, 10 Mai 2010
NU ,daca nu este stipulat in contract cota- parte din intretinere ce o suporta comodatarul
Buna ziua.

Daca nu este precizat in contractul de comodat cine suporta cheltuielile de intretinere ale spatiului dat in folosinta, atunci trebuie sa faceti un Act Aditional prin care sa prevedeti si acest lucru.

Av. Emilia Ene

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere cheltuieli sediu social mtrufin mtrufin :( buna seara - va rog foarte mult daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat am o soc comerciala care are sediul social acasa la asociatul unic (nu este el ... (vezi toată discuția)
Contract comodat adinasmn adinasmn Buna ziua, in vederea inscrierii pe tabloul av definitivi, mi s-a solicitat de catre Baroul Bucuresti (desi am prezentat copie certificata pentru conformitate ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat - prevederi Costica33 Costica33 Va multumesc anticipat pentru ajutor. Vreau sa fac un contract de comodat pentru firma mea si 1. am nevoie de fraza standard prin care pot stipula cat la ... (vezi toată discuția)