avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

INM

oameni buni...pana la urma care e treaba cu INM-ul? e adevarat k tre sa dai o groaza de bani k sa fii admis?aud in stanga si in dreapta ba una ..ba alta...k se dau bani...k nu se intra fara shpaga...k nuj ce...numai chestii dintr-astea..:(....chiar asa o fi?:-?...
Cel mai recent răspuns: D.A.M. , utilizator 23:22, 11 Mai 2010
Si cui ii dai frate? te duci la toti angajatii INM si le soptesti la ureche :hai sa-ti dau spaga?

Cine invata ia examenul.
adutescu a scris:

Si cui ii dai frate? te duci la toti angajatii INM si le soptesti la ureche :hai sa-ti dau spaga?

Cine invata ia examenul.

Foarte corect! Un raspuns obiectiv!:)
Zvonuri,discutii,nu in mod necesar bine informate,exista si vor exista,dar cine invata are toate sansele de a lua examenul.;)
nu era vb k "soptesti la ureche :hai sa-ti dau spaga"..:)))..majoritatea cu care am vb au zis asa...k tre sa ai pile..chiar dak inveti...in fine..eu vroiam sa aflu mai multe pareri...
shadow4all2000 a scris:

oameni buni...pana la urma care e treaba cu INM-ul? e adevarat k tre sa dai o groaza de bani k sa fii admis?aud in stanga si in dreapta ba una ..ba alta...k se dau bani...k nu se intra fara shpaga...k nuj ce...numai chestii dintr-astea..:(....chiar asa o fi?:-?...

Buna! In afara de faptul ca eu nu sunt un "om bun" pot sa iti spun sa crezi in tine! ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! imi doresc ca in viitor sa devin avocat si am niste intrebari pe care vreau sa le adresez persoanelor ce lucreaza deja in domeniu si au experienta... Brati47 Brati47 Deocamdata sunt doar un elev de liceu, in clasa a 10-a si in viitor ma gandeam sa dau la Drept sau la Limbi Straine. Vreau foarte mult sa dau la Drept si la ... (vezi toată discuția)
Grilele de la examenul pt. cei cu 5 ani vechime  Avocat Lăzăruţiu Lucian Avocat Lăzăruţiu Lucian Pt. cei interesati s-au publicat grilele de la examenul de admitere in magistratura pt. cei cu 5 ani vechime, examen sustinut in 13 aprilie. De asemenea au ... (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)