avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie de constructie gard pe suprafata de 15m ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie de constructie gard pe suprafata de 15m arabil

Buna seara,

Am si eu un teren inchiriat de 15 m - pe care Primaria mi l-a inchiriat cu destinatia de teren arabil...
Pentru a imprejmui terenul cu un gard , am nevoie si de autorizatie de constructie?... avand in vedere ca cei care mi-au redactat actul de inchiriere m-au asigurat la momentul respectiv ca un teren de asemenea perimetru nu necesita autorizatie pt asa ceva...
Va rog frumos imi poate raspunde cineva?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:19, 10 Mai 2010
Aveti nevoie de autorizatie de construire, dar si de acordul proprietarului pentru a imprejmui terenul pe care il detineti in calitate de chirias.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare gard domeniu public tarkanyi tarkanyi Stimati membri! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Se inchirieaza prin licitatie publica o suprafata de 6,51 mp din domeniul public al comunei ... (vezi toată discuția)
Autorizație împrejmuire spațiu verde! Chabal Chabal Bună seara, Vă rog să-mi spuneți, dacă se poate, fără să faceți trimitere la vreo lege, dacă pentru a împrejmui spațiul verde din fața unui ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul din cauza unui gard Alina 30 Alina 30 Buna seara , am o mare dilema : in urma cu 6 ani am cumparat o casa . Vecinul meu din stanga are construita o bucatarie + hol cu unul dintre pereti( cei in ... (vezi toată discuția)