Vin si eu cu rugamintea de a ma lamuri asupra unui aspect.
Bunica mea a fost luata in intretinere, iar proprietatile ei vor fi dobandite de cei ce o intretin. Problema e ca cei care o intretin nu respecta practic contractul, adica sa duca cel putin o viata linistita, a fost agresata de cateva ori si traieste mereu cu frica si stres.
Eu doresc sa fac o inregistrare video cu relatarile ei in care ea povesteste chinurile prin care ea trece. Ce conditii trebuie sa respect pentru preluarea acelei probe pt ca ulterior peste un timp sa pot deschide un proces? Mentionez ca momentan nu ma prea pot amesteca intrucat cei ce au luat-o in intretinere sunt persoane foarte influente si acum nu am posibilitatea de a ma lupta cu ei,doar incerc sa adun probe si singura varianta e sa o fac sa imi povesteasca fara ca ea sa stie ca o inregistrez( este unica solutie) . De un martor ocular nu poate fi vorba, intrucat nu prea poate veni nimeni strain pe la ea, si de frica ea nu vorbeste in preajma altor persoane.
Va rog sa ma informati, trebuie sa instiintez pe cineva inainte de a lua proba, dupa care sa o predau sa se tina intr-o arhiva si sa constituie proba la momentul in care voi putea deschide un proces? Trebuie ca cineva sa constate imediat veridicitatea inregistrarii? Va rog sa ma sfatuiti cum as putea proceda.
La momentul deschiderii prcesului teoretic ar exista cativa martori, persoane ce au slujit si slujesc in casa acestor oameni, dar nu prea ma pot baza pe acest fapt.
Problema in acest sens nu poate sa se aplice, intrucat nu e in stare sa faca asa ceva la 90 ani ii este frica. Mai mult acele persoane pot contesta si pot sustine ca nu are discernamant...si asa mai departe, deci contestarea nu reprezinta o solutie, singura solutie e ca eu sa pot face ceva in viitor si am nevoie de probe, iar singura cale la care eu m-am gandit este aceasta.
Buna seara,Amelia_ig. important....atunci cind bunica" a fost luata in intretinere de aceste persoane", actele care au stat la baza contractului de ...intretinere...care au fost ???
1. -acte de sanatate de la medicul de familie,(inclusiv psihiatric )
2.-si cel mai important de la Medicul Legist (un fel de interogatoriu )pentru a se lamuri medicul respectiv (legist )cu (progamare )daca este in toate facultatile mentale.Noi avem o matusa care a urmat acesti pasi,deci stiu cit de cit.
Proba video
amelia_lg
Buna ziua,
Vin si eu cu rugamintea de a ma lamuri asupra unui aspect.
Bunica mea a fost luata in intretinere, iar proprietatile ei vor fi dobandite de cei ... (vezi toată discuția)