avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

somaj

Ce acte am nevoie pt. intocmirea dosarului de somaj avand in vedere ca fac parte din categoria persoanelor cu handicap si momentan nu mai iau salariu datorita faptului ca sa inchis locul de munca unde lucram si acuma sunt in perioada de preaviz?
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 09:44, 11 Mai 2010
Documente necesare pentru depunerea dorasului in vederea obtinerii indemnizatiei de somaj:
- Carnetul de munca, in original si in copie
- actul de identitate, in original si copie
- actele de studii si de calificare,in original si copie
-certificatul de casatorie,in original si copie;
-adeverinta medicala , din care sa rezulte ca sunteti apt de munca sau ca aveti eventuale restrictii medicale
- actele eliberate de organele financiare teritoriale,din care sa rezulte ca nu realizati venituri sau ca realizati din activitati autorizate potrivit legii venituri mai mici decit indemnizatia de somaj
- declaratia pe proprie raspundere din care sa rezulte ca nu aveti loc de munca , nu realizati venituri sau ca realizati din activitati autorizate potrivit legii mai mici decit indemnizatia de somaj.


Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele pentru somaj Andalexia Andalexia Stie careva care sunt actele necesare pentru somaj pentru absolventii de facultate? (vezi toată discuția)
Restructurare post conform art 65 alin 1 paolo_benotti_23 paolo_benotti_23 Salutare, In conditiile mentionate in titlu, angajatorul are obligatia de a-mi plati 1 salariu compensator? Daca da, va rog sa imi indicati ce lege face ... (vezi toată discuția)
Termin ccc si vreau sa beneficiez de indemnizatie de somaj daniela_laura daniela_laura va rog, vreau un rasp. urgent!: :( termin condediul de crestere a copilului de 2 ani si firma unde am lucrat s-a inchis si as vrea sa stiu ce acte imi sun ... (vezi toată discuția)