avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... inmatriculare masini
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

inmatriculare masini

buna ziua
unchiul meu a platit la o firma care se ocupa cu matriculari de masini 1800 de euro ca sa ii matriculeze masina de italia.
asta sa intamplat acum 5-6 luni si inca nu i-au rezolvat nimic.
i-au dat acum o luna numere rosii spunandu-i ca se va rezolva dar inca nu au rezolvat nimic si numerele rosii au expirat.
ce am putea face sa recuperam bani sau macar sa verificam daca firma a incercat sa matriculeze masina?
multumesc

Alte discuții în legătură

Vanzator de rea-credinta MihaelaSebeni MihaelaSebeni Am cumparat o masina in leasing de la un dealer de masini second-hand.Masina avea doar 1300km ,mi s-a spus ca a fost masina de test-drive, si ca eu o sa fiu ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca o masina sa figureze in 2 tari? Georgianand Georgianand Buna ziua! Povestea e cam asa : in 2009 tatal meu a cumparat o masina din italia cu toata actele in regula, toate plătite la zi. In 2012 a venit in romania ... (vezi toată discuția)
Am fost înșelat la cumpărarea unei mașini din uk, de fapt era cumpărată în leasing. sunt șanse să-mi recuperez banii? henrimm henrimm Buna seara! De cateva zile ma confrunt cu o mare problema, Mai exact\" Am cumparat de o saptamana o masina adusa de cineva din UK, Am verificat masina la ... (vezi toată discuția)